Tarih Sohbetleri 3 – Yılmaz Öztuna

tarih_sohbetleri3.jpgTarih sohbetlerinin 3. ve sonuncusu olan bu kitap daha çok yakın tarihimizle alakalı. Kitap Dış politika ve İç politika diye iki bölüme ayrılmış notları içeriyor. Yakın tarihimize ait bir çok olayı tekrar gözden geçirmek ve tarihi olaylarla bağlantısını incelemek şimdiki olayları daha iyi kavrayabilmemize olanak sağlıyor. “Geçmişini bilmeyen geleceğini Göremez” sözünü daha iyi kavramımıza yardımcı oluyor bu kitap.

Üstadın bir çok öngörüsünün gerçekleştiğini görmek beni şaşırttı. Tarih okumayı bu nednele seviyorum.

Böyle bir üstadın hala yaşaması ve bizleri hala bilgilendirmesi bizim için bir şans.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

This website uses IntenseDebate comments, but they are not currently loaded because either your browser doesn't support JavaScript, or they didn't load fast enough.

Yorum yaz

Format: Yorum içinde kullanılabilecek HTML kodları: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

?