Adobe Creative Suite 4 çıktı

Adobe Creative Suite 4 benim açımdan sadece Dreamweaver önemli. Dreamweaver yenilikleri ümit verici. Sabırsızlanıyorum. Daha önce bahsetmiştik. Adobe Macromedia Dreamweaver CS4 Beta

Ayrıca Adobe Türkçe’de güzel bilgiler var. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Ayrıca Photoshop mu Fireworks mu? kararınıda vermek gerekecek. Alışkanlıklar kolay bırakılmadığı için Photoshop ile devam edecek gibiyiz.

8 adet yorum var

  1. Gravatar
    1 Teoman UĞUR
    12:57 - 9-25-2008

    Cs3 serisini beğenmiştim. 4 deneme sürüşlerini de yapayım bari. :) Bu arada Ps vs. Fw konusunda Fw derim ben. Fw kullanmayı daha çok seviyorum, Ps ten daha seriyim. :)

  2. Gravatar
    2 oceangray
    00:05 - 9-26-2008

    benim içinse dreamweaver ve photoshop önemli.. fireworksa ısınamadım bir türlü.. bu arada
    şurada photoshop ve fireworksun bir karşılaştırılması verilmiş.. bir göz atabilirsiniz..

  3. Gravatar
    3 Kadir GÜNAY
    10:07 - 9-26-2008

    Alışkanlıklar kolay bırakılmaz evet ama doğruları seçmek her zaman daha iyi olmuştur alışkanlıklardan. Şimdi şöyle diyelim birisi elma soyacağı birisi patates. Ve siz elma yemek istiyorsunuz bunu gidip patates soyacağı ile mi soyarsınız yoksa elma soyacağı ile mi? İkisi de soyuyor olabilir ama hepsinin kendine asli görevleri var. Fireworks tamamen web tasarımcıları için geliştirilmiş ve web olayına odaklı bir yazılım. Photoshop ise resim mantığında işleyen bir program. İşte hepimizin alışkanlıkları maalesef doğruların önüne geçiyor. Ben Fireworks kullanıyorum ve ofistekiler bana gülüyorlar. Olsun gülsünler ben doğru olanı yaptığıma inanıyorum.

    İncelemeyi yaptıktan sonra yeniden bir yorum yazacağım.

  4. Gravatar
    4 omer abul
    15:44 - 9-28-2008

    Merhaba Hocam Gercekten Merak Ettim İndiriyorum.. bilgiler icin cok tsk ederim

  5. Gravatar
    5 omer abul
    15:46 - 9-28-2008

    Walla fireworks ve PS arasinda bende karar veremiyorum.. Rütüsleri PS3 ile Tasarım ve Grafikler icin Fireworks Kullanıyorum.. birbirine baya rakip 2 program :) uzun tartısmalar yaratabilecek ikiside guzel yani :)

  6. Gravatar
    6 gfx
    22:39 - 9-28-2008

    “Ayrıca Photoshop mu Fireworks mu?”

    Karar verme gibi bir durumu yok aslında, fireworks web e yönelik, photoshop ise ayrıca masaüstü yayıncılığa yönelik.

  7. Gravatar
    7 airweb
    11:23 - 10-7-2008

    Bana kalırsa Dw tamamen css editör olarak görülüyor gibi,Frontpage kolay kullanım olanakları ile,pratik ve hızlı bir tasarım programı.

  8. Gravatar
    8 fatih.hayrioglu
    13:34 - 10-7-2008

    airweb katılmıyorum. Bana göre dw frontpage den daha iyi program hemde kat kat iyi

Yorum yazın

XHTML: Bu etiketleri kod içinde kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Website


*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word