31 Temmuz 2007 Web’den Seçme Haberler

  • 20 adet online CSS aracı. Link
  • Sayfalarınızdaki kullanılmayan css atamalarını gösteren bir Firefox eklentisi. Link
  • Web ile alakalı güzel ve renkli bir site açılmış. Link
  • Firefox tablarını kontrol etmenin 10 yolu. Link
  • C# ve .Net kullanlara güzel araçlar ve öneriler. Link
  • Ünlü javascript kütüphanelerinden jquery hakkında 10 ipuçu. Link buda ikinci 10 . Link
  • Web programcıları ve geliştricileri için 120 adet araç ve kaynak. Link
  • Google siteleri artık neredeyse gerçek zamanlı indeksliyormuş. Link
  • WordPress özel arşiv sayfası oluşturma eklentisi. Link

7 Yorum (Yorum Ekle)

  • mr.susamli smith diyor ki:

    giriliyor olması lasım

  • fatih.hayrioglu diyor ki:

    tasarımı göremedim. Linkde mi bir sorun var?

  • mr.susamli smith diyor ki:

    merhaba fatih abi(yas 15 + saygi + tessekkur). bugune kadar bircok amatorce web sayfası yaptım ama ilk defa bu kadar (kendimce) guzel bir sayfa (adres yorumun sonunda) tasarlayabildim. onceden tablolu sayfalar yapıyodum (elle kodlayarak + zor geliodu). sonra tablosuz sayfaların yapıldığını son zamanlarda birçok sayfanın kaynak kodlarını incelerken rastladım arastırmalar sonucu bunların daha iyi olcagını ogrenmistim ama bircok yetersizlik, kafamda cesitli supheler vardı. ama hazırladıgın bu sayfa sayesinde kafamdaki bircok soru isareti kalktı oncelikle bunun icin size tesekkur ederim. ikinci olarak (www.esadswebpage.net) deki hazırlamıs oldugum tasarım halindeki salt HTML sayfayı wordpress teması haline getirmek istiyorum ( dedigim gibi sayfa tasarım halinde sadece kaba kod ve tasarım ) bunu nasıl yapabilirim?

  • eburhan diyor ki:

    “Dust-Me Selectors” gerçekten güzel css aracı olmuş. “CSS Redundancy Checker” bana pratik gelmemişti zaten. Ayrıca offline kullanma imkanımız da yok sanırım. Bu eklenti çok iyi geldi bana :) Teşekkürler.

  • fikirbozan diyor ki:

    siteniz çok müthiş ya gerçekten css bilgim yok denecek kadardı sayenizde baya şey öğrendim..bağlantılarıma eklemektende gurur duyarım…başarılarınızın devamını dilerim.

  • fatih.hayrioglu diyor ki:

    Rica ederim.

    “Bilgi Paylaştıkça çoğalır.”

  • fikirbozan diyor ki:

    sitemdeki makaleme yer verdiğiniz için teşekkür ederim

Yorum yaz

Format: Yorum içinde kullanılabilecek HTML kodları: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

?